Studio 8791 Interieurarchitecten

Studio 8791 Interieurarchitecten

edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Studio 8791 Interieurarchitecten
Studio 8791 Interieurarchitecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Wij zijn Studio 8791 Interieurarchitecten, een creatief bedrijf dat ruimtelijke oplossingen bedenkt voor binnen- en buitenruimtes. We houden ons bezig met interieur ontwerpen en het bedenken van vernieuwende creaties. Onze ontwerpen staan voor 'no nonsense' en we bieden altijd heldere en verrassende oplossingen voor uw droomwens. Ook geloven we dat in nauwe samenwerking met de opdrachtgever de beste en meest vernieuwende ontwerpen ontstaan. Ons portfolio bestaat uit interieurontwerpen voor particulieren, bedrijven, horecagelegenheden en publieke ruimtes.

Zo creëert Studio 8791 ruimtelijke ontwerpen op elke schaal, van een meubelobject tot aan een interieurontwerp of een renovatie project. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een interieur ontwerp voor een horecabestemming of kantoorruimte, of een verlichtingsplan voor een woning.

Elke opdracht is anders, en daarom kijken we altijd met een frisse blik naar uw wensen. In samenwerking met u als opdrachtgever, stellen we een programma van eisen en wensen voor u op. In een interieurontwerp neemt Studio 8791 naast uw wensen, ook andere belangrijke factoren mee zoals een verlichtingsplan, kleur- en materiaaladvies, routing en functionaliteit. Hierdoor komen we tot een goed, functioneel, prachtig en volledig interieurontwerp dat aan uw wensen en eisen voldoet. Naar wens kunnen we zelfs de regie van het realisatieproces in handen nemen, zodat het ontwerp uiteindelijk goed uitgewerkt wordt. Daarom bieden wij ook projectbegeleiding aan. Dat betekent voor u minder zorgen en meer tijd voor andere zaken.

Diensten
  • Interieurontwerp
  • Advies
  • Tekenwerk
  • Interieurdesign
  • Renovatie
  • Verbouwing
  • Concept
  • Horecaconcept
  • Laat alle 8 producten zien
Servicegebieden
Zuid Holland en Nederland
Adres
Noordwal 10
2513 EA Den Haag
Nederland
+31-683254627 www.studio8791.nl