Atelier Perspective Interieurarchitectuur: Interieurarchitecten in Den Haag | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Atelier Perspective Interieurarchitectuur
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Atelier Perspective Interieurarchitectuur
Atelier Perspective Interie...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Elk interieur kan en màg schitteren. Atelier Perspective ziet altijd realiseerbare mogelijkheden. Ruimtelijke en esthetische oplossingen worden gecreëerd op elke schaal voor uw woning, werkruimte, horecagelegenheid of een openbare ruimte. 

Atelier Perspective biedt vernieuwende en vrolijke perspectieven op het gebied van interieur.  Elk interieur kan volledig aansluiten bij jouw wensen en de functie van de ruimte. Want, waar jij vast loopt, kijkt Sanne met enthousiasme voor je verder. In haar werk is ze altijd geïnspireerd door overgangen tussen verschillende ruimtes, meubels op maat met dubbele functies en grafische aspecten in het interieur.

Elke ruimte is anders, en daarom kijkt Atelier Perspective altijd met een frisse blik naar uw wensen. In samenwerking met u als opdrachtgever, stellen we een programma van eisen en wensen voor u op. In een interieurontwerp neemt Atelier Perspective naast uw wensen, ook andere belangrijke factoren mee zoals een verlichtingsplan, kleur- en materiaaladvies, routing en functionaliteit. Hierdoor komen we tot een goed, functioneel, prachtig en volledig interieurontwerp dat aan uw wensen en eisen voldoet. Naar wens kunnen we zelfs de regie van het realisatieproces in handen nemen, zodat het ontwerp uiteindelijk goed uitgewerkt wordt. Daarom bieden wij ook projectbegeleiding aan. Dat betekent voor u minder zorgen en meer tijd voor andere zaken.

Diensten
  • Interieurontwerp
  • Advies
  • Tekenwerk
  • Interieurdesign
  • Renovatie
  • Verbouwing
  • Concept
  • Horecaconcept
  • Laat alle 8 producten zien
Servicegebieden
Zuid Holland en Nederland
Adres
Noordwal 10
2513 EA Den Haag
Nederland
+31-683254627 www.atelierperspective.nl
Prof pin.png%7c52.079635,4