Broos de Bruijn architecten: Architecten in Rotterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Broos de Bruijn architecten
Broos de Bruijn architecten

Broos de Bruijn architecten

edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Broos de Bruijn architecten
Broos de Bruijn architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Broos de Bruijn architecten is een jong en dynamisch architectenbureau dat met veel plezier werkt aan een grote verscheidenheid aan opdrachten. Even divers als de opdrachten is ook de architectuur van onze ontwerpen. Dennis Broos en Vincent de Bruijn beschouwen iedere opdracht als een unieke opgave die vraagt om unieke oplossingen. Een ontwerpbenadering zonder dogma’s.

Broos de Bruijn architecten toont een grote mate van betrokkenheid bij het te realiseren project en staat voor kwaliteit. De kracht van ons werk zijn de realistische en maakbare ontwerpen. Onze no-nonsense aanpak resulteert in ontwerpen welke zich kenmerken door een consistente uitwerking van conceptniveau tot bouwkundige detaillering.

Door onze flexibele en pragmatische houding kunnen we snel en efficiënt werken.

Adres
Boomgaardsstraat 84
3012 XE Rotterdam
Nederland
bdba.nl
Prof pin.png%7c51.915002,4