studio suit: Architecten in Den Haag | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
studio suit
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
studio suit
studio suit
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

studio suit is een Haags architectenbureau gespecialiseerd in herontwikkeling, transformatie en renovatie. We ontwerpen architectuurinterventies in bestaande gebouwen en stedelijk weefsel. 

We vernieuwen en verbeteren gedateerde gebouwen om ze weer gezond en comfortabel te maken om in te wonen en werken.

studio suit transformeerde recent een vervallen pand in de Haagse binnenstad tot hedendaagse hofjeswoningen. Dit project werd genomineerd voor de Reynaers projectprijs. Momenteel werkt het bureau aan een aantal bijzondere transformatie- en renovatieprojecten in Den Haag en omstreken.

Diensten
Ontwerpen transformatie en renovatie van bestaand vastgoed
Servicegebieden
Nederland en Den Haag
Adres
Lange Voorhout 34
2514 EE Den Haag
Nederland
+31-704060611 studiosuit.nl

Beoordelingen

studio suit maakte het ontwerp voor de transformatie en renovatie van een oud bedrijfspand naar onze nieuwe woning. Heerlijk comfortabel wonen nu! Wij kregen wat we vroegen maar niet verwachtten!
meer dan 2 jaar geleden
Projectdatum: januari 2015
Prof pin.png%7c52.0830692,4