Ab Interieurarchitect: Interieurarchitecten in Lelystad | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Ab Interieurarchitect
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Ab Interieurarchitect
Ab Interieurarchitect
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

De Interieurarchitect ziet wat jij niet ziet.

De interieurarchitect wordt nog steeds gezien als overbodige luxe, “alleen mensen die geen smaak hebben schakelen een interieurarchitect in”, is een veelgehoorde misvatting. Wie wel ervaring heeft met het inschakelen van een interieurarchitect weet dat met deze uitspaak geen recht word gedaan aan de bijzondere kwaliteit en inbreng van een interieurarchitect. Als geen ander zijn zij in staat de wensen van hun opdrachtgever te vertalen in oplossingen. Oplossingen die altijd verrassend meer oplossing zijn dan men voor mogelijk houdt. Dan hebben we het nog niet eens over zijn ervaring en kennis met bouwen, vorm, kleur, licht, ruimtelijke werking,sfeer, in relatie met het huis. Kortom de totaalbeleving.

Het inschakelen van een interieurarchitect is ook gericht op duurzaam inrichten en/of verbouwen. Bewuste keuzes leren maken. In een aantal reflexgesprekken analyseren zij en geven continu feedback. De opdrachtgever wordt hierdoor voorzichtig gedwongen anders, bewuster te kijken naar zijn woonomgeving. De interieurarchitect neemt de opdrachtgever mee in zijn voorstellingsvermogen.

Als u op zoek bent naar een deskundig advies of een bijzonder meubelontwerp neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op of laat u inspireren op onze website.

Diensten
Als interieurarchitect volledig tot uw dienst!
Servicegebieden
  • Hotels
  • verbouwingen en uitbreidingen
  • Verbouw / herontwikkeling monumenten erfgoed
  • kantoren
  • Lelystad
Awards
Publicatie in Grand Stands, genomineerd voor interieur Rouwcentrum en Interior Annual
Adres
Karveel 48-51
8242 VL Lelystad
Nederland
+31-625022761 www.interieur-architect.nl
Prof pin.png%7c52.5228295,5