Allossa: Designer producten in Izegem - België | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Allossa
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Allossa
Allossa
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Alossa is een samenstelling van Studio Allossa en Saartje Allosserie.

Studio Allossa maakt producten onder haar eigen label.

Studio Allossa is een Belgisch merk met een collectie producten gemaakt van gerecycleerde grondstoffen, geupcyclede producten en duurzame designs. Ecologie en duurzaamheid is heel belangrijk voor ons.

De stichter Saartje Allosserie deelt een gemeenschappelijke affiniteit voor hergebruik en sociaal ondernemerschap. Wij zijn van mening dat sociaal ondernemerschap is belangrijk en we werken voor de productie / assemblage samen met beschutte werkplaatsen en andere workshops voor mensen met een arbeidsgehandicapten.

Studio Allossa staat als merk voor design met een twist, maar ook voor hergebruik, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid.

Op de webshop zal je geupcyclede (verlichtings-) objecten, eco-stickers, zelfgemaakte postkaarten en producten in duurzaam textiel vinden. WEBSHOP BINNENKORT ONLINE!!!

Daarnaast is Saartje Allosserie is een freelance designer.

Saartje Allosserie werd geboren ( 12 september 1983 ) in Izegem en studeerde met glans af als industrieel product ontwerper te Kortrijk.

Na acht jaar werkzaam te zijn in de verlichtingsindustrie en sinds 2012 een nieuwe specialisatie in de ( soft-textile ) bagage sector aan te gaan, besloot ze in 2011 haar eerste stappen te zetten als zelfstandig ontwerper en richtte haar eigen ontwerpstudio Allossa op. 

Saartje Allosserie helpt je van A tot Z in het uitwerken van een concept tot een finaal product.

Dit gaat van verpakking, borstels, verlichting, meubels tot bagage. Ook vormgeving blijft een belangrijke factor onder de noemer ‘design meets graphics’.

Weet dat alles bij Studio Allossa gedrukt wordt met 100% vegetale inkten en papieren zijn standaard FSC en 100% gerecycleerde kwaliteit. We verwarmen op 100% groene stroom.

Diensten
analyse/brainstorm/human centered design/product design/styling/concept creation/engeneering/3Dcad/prototyping/productie opvolging /product visualisatie/brand design
Servicegebieden
  • Verlichting
  • textiel
  • bagage
  • Izegem – België
Awards
OVAM Ecodesign Award voor studenten
Adres
8870 Izegem – België
Nederland
www.allossa.be
Prof pin.png%7c51.6159457,4