wUrck: Architecten in Rotterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
wUrck
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
wUrck
wUrck
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Sinds de oprichting in 2006 integreert wUrck architectuur, stedenbouw en landschap in ruimtelijke ontwerp- en onderzoeksprojecten. De verschillende achtergronden van de vier partners van wUrck staan garant voor een multidisciplinair perspectief op iedere opgave.

In de studio van wUrck aan de Nieuwe Maas wordt met een compact en slagvaardig team gewerkt aan een brede verscheidenheid van opdrachten, variërend van kleinschalige objecten tot strategische visies, voor een verscheidenheid aan opdrachtgevers, in binnen- en buitenland. 

wUrck regisseert, maar durft ook te delen: het bureau fungeert binnen een netwerk van aanvullende en ondersteunende specialisten dat het mogelijk maakt voor iedere opgave een daarop toegesneden team te formeren. 

wUrck is tegelijk kritisch en pragmatisch. Geïnspireerd door de veranderende verhouding tussen burger, overheid en markt werken wij vanuit de overtuiging dat een geïntegreerde aanpak in open dialoog met alle betrokkenen leidt tot de beste visie, het beste ontwerp en het beste gebouwde resultaat. 

Schaal is een relatief begrip, het creëren van perspectief vormt de leidraad in de projecten en activiteiten van wUrck. Een betere leefomgeving - mooier en duurzamer -, daar doen we het uiteindelijk voor…

Servicegebieden
  • stedenbouw
  • landschap
  • infrastructuur
  • Architectuur
  • Rotterdam
Adres
Sluisjesdijk 46
3087 AH Rotterdam
Nederland
+31-104290709 www.wurck.nl
Prof pin.png%7c51.8954574,4