Buro Huibrechtse: Architecten in Arnhem | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Buro Huibrechtse
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Buro Huibrechtse
Buro Huibrechtse
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Buro Huibrechtse, dat is opgericht door architect Nicolette Huibrechtse, werkt aan interieur en architectuur opgaven. Vanuit het verlangen om gebouwen en interieurs als een vanzelfsprekende geheel te ontwerpen is zij, na werkzaam te zijn geweest bij toonaangevende architectenburo’s, in 2002 als zelfstandig architect gestart.Het buro maakt plannen op verschillende schaalnivo’s; van een particuliere nieuw- en verbouw tot een kleinschalig woonwijkje. Dit doen we samen met verschillende projectpartners. We kunnen daardoor zowel kleine als grote opdrachten aan.

Diensten
We zijn betrokken bij het gehele bouwproces; van het schetsontwerp tot en met de oplevering.
Servicegebieden
Gelderland en Arnhem
Adres
Bergstraat 35
6811 LC Arnhem
Nederland
+31-613420085 www.buro-huibrechtse.nl
Prof pin.png%7c51.9817966,5