Joolsdesign: Interieurarchitecten in Houten | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Joolsdesign
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Joolsdesign
Joolsdesign
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Joolsdesign interieurarchitectuur

Joolsdesign is opgericht door interieurarchitect Jolanda de Boon. In 1996 is zij afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunsten afdeling Interieurarchitectuur in Maastricht. Sindsdien geeft zij interieuradvies en is zij bezig met ontwerpen en inrichten van bedrijven en woningen. Voordat zij begon met Joolsdesign heeft ze als interieurarchitect ervaring opgedaan bij een kantoorinrichter, interieurbouwbedrijf en interieurontwerp bureau. Door deze allround ervaring is zij in staat om veel verschillende soorten opdrachten aan te nemen.

Hoe werkt Joolsdesign

Uw wensen en uw ideeën staan voor Joolsdesign centraal. Wij verrassen u graag met een onderscheidend en creatief idee dat past bij de organisatie of u als persoon. Vanaf het eerste schetsontwerp laten we u deze ideeën zien aan de hand van 3D visualisaties. Op deze manier krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en het resultaat.

Om tot het beste eindresultaat te komen, werkt Joolsdesign  graag samen met geselecteerde uitvoerende partijen zoals een aannemer, meubelmaker, bouwkundig tekenaar, constructeur etc. Wij kunnen daardoor het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, aannemen. 

Wat kenmerkt Joolsdesign?

Joolsdesign maakt heldere en praktische ontwerpen

Joolsdesign draagt bij aan de verbetering en uitstraling van de ruimte

Joolsdesign luistert goed naar de wensen en eisen van de klant en dat resulteert in een ontwerp waarin u zich herkent maar mét verrassende creatieve ideeën

Joolsdesign ziet geen beperkingen maar mogelijkheden en uitdagingen!

Diensten
  • nieuwbouwwoning
  • bestaande woningen
  • kantoren
  • scholen
  • maatschappelijke organisaties
  • kantines
Adres
3991 EK Houten
Nederland
www.joolsdesign.nl
Prof pin.png%7c52.012928,5