Vellinga architecten: Hovenier in Hoogeveen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Vellinga architecten
Vellinga architecten
Vellinga architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Bureauprofiel
Ons bureau is gevestigd in Hoogeveen. Wij zijn een regionaal georiënteerd bureau. Daarnaast ontwerpen wij projecten op landelijk niveau en zijn wij actief in het buitenland. 

Onze werkzaamheden strekken zich uit tot vrijwel alle facetten van de architectuur, stedebouwkundige studies, en (eigen) projectontwikkeling, waarbij wij door middel van conceptstudies en zorgvuldige analyses streven naar hoogwaardige oplossingen voor iedere opgave. 

De in meer dan 30 jaar opgebouwde ervaring, gecombineerd met een schat aan architectonische kennis, stelt ons in staat uw wensen als opdrachtgever nauwkeurig in een passend ontwerp om te zetten.

Servicegebieden
Hoogeveen
Adres
Blankenslaan-west 87
7901 BG Hoogeveen
Nederland
+31-528234436 vellinga@vellinga-architecten.nl
Prof pin.png%7c52.7295282,6