Architectenbureau van den Hoeven b.v.: Architecten in Harmelen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Architectenbureau van den Hoeven b.v.
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Architectenbureau van den Hoeven b.v.
Architectenbureau van den H...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Architectenbureau van den Hoeven is een middelgroot architectenbureau met een enthousiast team van architecten en bouwkundigen die gezamenlijk invulling kunnen geven aan uw vraag. U bent als opdrachtgever initiatiefnemer voor het ontwikkelen van een plan en Architectenbureau van den Hoeven is er voor u om uw initiatief vorm te geven.

U staat als opdrachtgever centraal voor het door ons te ontwikkelen concept en binnen dit concept staan uw wensen centraal. Daarnaast zijn de omgeving, het budget, de constructie, de installatie, het interieur, regelgeving en materialisatie van belang. Wanneer de balans tussen deze verschillende facetten optimaal is kunnen we spreken van een conceptueel geslaagd plan. Het controleren en beheersen van dit conceptuele plan tijdens het proces van schetsontwerp tot eindoplevering zorgt ervoor dat het concept zijn kracht behoudt waardoor goede architectuur ontstaat.

Servicegebieden
Harmelen
Adres
Dorpsstraat 135
3481 EC Harmelen
Nederland
+31-348444629 www.vandenhoeven.nl
Prof pin.png%7c52.0909738,4