Jules Design & Development: Architecten in Venlo | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Jules Design & Development
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Jules Design & Development
Jules Design & Development
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Jules Design & Development is een onafhankelijk bouwkundig ontwerp-, teken- en adviesbureau voor zowel particuliere als zakelijke klanten. De werkzaamheden zijn tweeledig en vinden plaats in de woning- en utiliteitsbouw. Enerzijds wordt de brede bouwtechnische kennis samen met een architectonische studie-achtergrond gebruikt om mensen te ondersteunen tijdens elke fase van een bouwproces (ontwerp en ontwikkeling, vergunningaanvraag, aanbesteding en realisatie) en anderzijds wordt mijn wetenschappelijk achtergrond toegepast in de ontwikkeling van innovatieve en duurzame bouwkundige producten.

Diensten
  • Bouwkundig & architectonisch ontwerp
  • Productontwikkeling
  • Energie- & duurzaamheidsadvies
Servicegebieden
Zuid-Nederland
Adres
Sint Ignatiusstraat 2
5915VM Venlo
Nederland
+31-638240813 www.julesgielen.com
Prof pin.png%7c51.3590634,6