Anne-Carien Interieurarchitect: Interieurarchitecten in Wierden | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Anne-Carien Interieurarchitect
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Anne-Carien Interieurarchitect
Anne-Carien Interieurarchitect
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Als interieurarchitect wil ik iets betekenen voor mensen en wil ik
waarde toevoegen aan hoe mensen leven, wonen en werken. Daarom kijk ik bij al mijn ontwerpen hoe een ruimte zó ingericht kan worden, dat het voor de opdrachtgever een prettige ruimte wordt om in te zijn. Daarnaast laat ik natuurlijk de specifieke wensen van de opdrachtgever zoveel mogelijk naar voren komen. Ik streef er dus altijd naar om een ontwerp te maken dat bij de opdrachtgever past. Daarvoor zet ik graag mijn kennis en jarenlange ervaring in. Als interieurarchitect ontwerp ik voor particulieren, kleine bedrijven en zorginstellingen, oftewel: wonen, zorgen en ontmoeten.

Servicegebieden
  • Overijssel
  • Drenthe
  • Twente
  • Achterhoek
  • Wierden
Adres
Aanslagdwarsstraat 5
7641 BP Wierden
Nederland
+31-655714354 www.anne-carien.nl
Prof pin.png%7c52.3597144,6