Winter Ceramics: Kunstenaars & handwerkers in Kruibeke | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Winter Ceramics
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Winter Ceramics
Winter Ceramics
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Het bedrijf is een kleinschalig éénmansbedrijf dat zich toespitst op het ontwerpen en vervaardigen van functioneel keramische producten. Daarnaast wordt ook de samenwerking met de industriële producenten van keramische voorwerpen aangegaan. Hiervoor worden ontwerpen gemaakt die praktisch meer geschikt zijn voor grotere productie en die vormelijk een groter publiek aanspreken. 

In de handgemaakte voorwerpen worden vormen ontworpen die niet kunnen geproduceerd worden. Er wordt gewerkt in zeer kleine oplage. De uniciteit van het voorwerp staat centraal. De bedoeling is het veraangenamen van de dagelijkse handelingen die onlosmakelijk verbonden zijn met serviesgoed. In een wereld van gejaagdheid vergeten we te genieten van onze dagelijkse handelingen. De bedoeling van de voorwerpen hier aangeboden is de aandacht hier terug op te vestigen en deze speciaal of aangenamer te maken. Zo 'kleven' er aan het voorwerp herinneringen aan gevoelens van rust en geluk, aan momenten die je deelde met vrienden. De gebruiker wordt op deze manier ook maker van het voorwerp.

Diensten
ontwerp en vervaardiging van keramische design voorwerpen
Servicegebieden
keramiek, Design, en Handmade
Adres
Hendrik Mertensstraat 23
9150 Kruibeke
Nederland
+32-485519312 eveliendewinter.wix.com/eveliendewinter
Prof pin.png%7c51.1736799,4