OTH architecten: Architecten in Amsterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
OTH architecten
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
OTH architecten
OTH architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

OTH architecten ontwerpt voor uiteenlopende projecten in de architectuur en interieurarchitectuur. De sleutel in elk ontwerpproces is het creëren van interactie: met elkaar en met de omgeving. Om die interactie te bereiken, streeft het bureau naar een hechte relatie met de eindgebruiker. Hoe en waar beweegt hij zich? Welke middelen gebruikt hij? Op welke manier werkt hij met anderen samen? Kennis die doorslaggevend is, en bovendien veranderlijk. De diverse sectoren die OTH bedient vragen immers elk om een eigen aanpak. Zij mogen van OTH dan ook een unieke benadering verwachten. Een benadering die zich vertaalt naar een tijdloos gebouw of interieur, waarbij functie en esthetiek vloeiend in elkaar overlopen.

Servicegebieden
Amsterdam
Adres
Kruithuisstraat 23
1018 WJ Amsterdam
Nederland
oth.nl
Prof pin.png%7c52.3679649,4