PHOENIX, architectuur en stedebouw: Architecten in Eindhoven | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
PHOENIX, architectuur en stedebouw
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
PHOENIX, architectuur en stedebouw
PHOENIX, architectuur en st...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

PHOENIX, architectuur en stedebouw, is een klein veelzijdig ontwerpbureau. De door ons gerealiseerde projecten zijn verspreid over een groot deel van het land en omvatten uiteenlopende werken in de particuliere en projectmatige woningbouw, kantoren en bedrijfspanden, alsmede stedebouwkundige studies en adviezen.

Wij leveren geen projecten af in een vaste “huisstijl”. We bieden onze klanten daarentegen een hoogwaardige “stijl van werken”. Daarbij staan de vraagstelling en randvoorwaarden centraal. We beginnen altijd met goed te luisteren en gaan vervolgens werken aan een specifiek en uniek antwoord op de gestelde vraag. Door het kleinschalige karakter van ons bureau blijven de communicatielijnen kort, overzichtelijk en persoonlijk. Dat geldt zowel binnen ons bureau als in de contacten met opdrachtgevers en bouwpartners. Het werken in een bouwteam heeft onze sterke voorkeur. De integratie van alle bij een bouwproject betrokken disciplines komt zo het makkelijkst tot stand. Het persoonlijke contact is de basis voor de vertrouwensband waarbinnen we ons werk verrichten. Phoenix, architectuur en stedebouw, staat voor een eigentijdse invulling van traditioneel vakmanschap.

De uiteindelijke vormgeving van een project is het resultaat van een creatief proces, waarbij in aanvang meerdere uitkomsten denkbaar zijn. Architectuur is voor ons geen autonoom fenomeen, maar een ontwerpopvatting waarbij vormgeving een integraal onderdeel is van een veelomvattend antwoord op de ontwerpopgave. Elk gerealiseerd project is een optimale vertaling van programma, situatie, budget en de ideeën van de opdrachtgever. Onze inbreng bestaat uit creativiteit en vakmanschap. Zo is een hele reeks unieke projecten gerealiseerd met uiteenlopende karakteristieken; zowel eigentijds als klassiek.

Elke nieuwe opdracht is weer een nieuwe puzzel, waar wij onze kennis en creativiteit op loslaten. De ambities en verwachtingen van alle betrokkenen zijn mede bepalend voor het eindresultaat van onze gezamenlijke inspanning.

Diensten
  • woonhuizen en projectmatige woningbouw
  • kantoren en bedrijfspanden
  • alsmede stedebouwkundige studies en adviezen.
Servicegebieden
  • kleinschalige en stedelijke invullingen
  • Maatwerk
Adres
Binnewiertzstraat
5615 HG Eindhoven
Nederland
+31-402126624 www.phoenix-architectuur.nl
Prof pin.png%7c51.4310594,5