schipperdouwesarchitectuur: Architecten in Delden | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
schipperdouwesarchitectuur
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
schipperdouwesarchitectuur
schipperdouwesarchitectuur
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

schipperdouwesarchitectuur is in 1997 door Hans Douwes en Martine Schipper gestart en momenteel gevestigd in Delden. Sinds die tijd heeft het bureau opdrachten in woning- en utiliteitsbouw, verbouw en renovaties gerealiseerd. Naast het ontwerpen van bijzondere eigentijdse objecten zijn wij ook gespecialiseerd in het maken transformatieplannen en beeldkwaliteitsplannen. Enkele projecten zijn gerealiseerd door het meedoen aan ontwerpprijsvragen.

In de wereld van architectuur, vormgeving en esthetiek voelen wij ons thuis! De ruimte om ons heen bepaald voor een groot gedeelte hoe wij ons voelen. Een prettige omgeving om te wonen, werken en recreëren is ook van groot belang voor ons welzijn. Voor schipperdouwesarchitectuur is elk project, van klein tot groot, een zoektocht naar de juiste balans voor gebruiker en omgeving. Met een team van enthousiaste en creatieve mensen werken wij aan onze opdrachten. Vanuit het concept en de creatieve vertaling van de wensen, werken wij aan opdrachten die naast een functioneel programma ook antwoord geven op ruimtelijke, contextuele en landschappelijke vragen. Zodoende volgt uit iedere opgave een uniek architectonisch ontwerp, met een eigen identiteit. Het doel is om op een prettige manier in zowel ontwerp als uitvoeringsfase, samen een bijzonder maatplan te realiseren.

Diensten
De opdrachten variëren van stedenbouwkundig niveau en exterieur tot het maken van interieurvoorstellen en kleinschalige objecten. Daarnaast verzorgt schipperdouwesarchitectuur de volledige proces- en bouwbegeleiding
Servicegebieden
  • Architectuur
  • interieurarchitectuur
  • nieuwbouw
  • verbouwingen
  • renovatie restauratie
  • herbestemming
  • Delden
Adres
De Fute 4
7491 AL Delden
Nederland
+31-747600088 www.schipperdouwes.nl
Prof pin.png%7c52.2611963,6