OeverZaaijer architectuur en stedebouw: Architecten in Amsterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
OeverZaaijer architectuur en stedebouw
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
OeverZaaijer architectuur en stedebouw
OeverZaaijer architectuur e...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Form Follows People

OeverZaaijer architectuur en stedebouw is een creatief en veelzijdig bureau, dat verschillende projecten in Nederland en ook in andere landen verricht. Sinds kort hebben wij een eigen vestiging op Curacao. Onze activiteiten spreiden zich uit over een breed spectrum: van concept/gebiedsontwikkeling en stedebouw tot interieur en van nieuwbouw tot renovatie. Wij zijn thuis in alle segmenten van de vastgoedmarkt. Onze opdrachtgevers zijn projectontwikkelaars, bedrijven, overheden, corporaties en particulieren. In ons werk staat de mens centraal: 'form follows people'. Als adviseur willen wij de wensen van een opdrachtgever vertalen naar functionele, hoogwaardige en duurzame architectuur. De brede kennis en ervaring van het bureau zorgen er voor dat alle aspecten van het ontwerpproces vanaf het begin door ons worden geïntegreerd met als centraal punt het welzijn van de mens.

Servicegebieden
  • Amsterdam
  • Architectuur
  • interieurarchitectuur
  • stedenbouw
Adres
Pedro de Medinalaan 7a
1086 XK Amsterdam
Nederland
+31-203141111 www.oeverzaaijer.nl
Prof pin.png%7c52.3636116,4