KuiperCompagnons: Architecten in Rotterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
KuiperCompagnons
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
KuiperCompagnons
KuiperCompagnons
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

KC brengt ruimtelijke ordening, stedenbouw, architectuur en landschapsontwikkeling samen - al bijna 100 jaar. Deze bundeling van disciplines levert totaalconcepten die de samenleving accommoderen. Aan deze aanpak ligt uitvoerige kennis ten grondslag. Dat is KC ten voeten uit: Kennis en Concepten onder één dak.

Van oorsprong verwierf KC faam met geïntegreerde oplossingen voor de complexe uitdagingen van de Nederlandse situatie. Vandaag de dag past KC die expertise toe in prijswinnende projecten over de hele wereld. Vanzelfsprekend vertaald naar lokale omstandigheden en altijd als antwoord op plaatselijke behoeften.

KC bouwt verder op jarenlange ervaring in samenhang met een heldere toekomstvisie. Zo werkt KC aan een duurzame wereld: We design the future. 


Servicegebieden
Rotterdam
Adres
Van Nelleweg 3042
3044 BC Rotterdam
Nederland
+31-104330099 www.kuiper.nl
Prof pin.png%7c51.9233193,4