Architectenbureau Van Löben Sels: Architecten in Amersfoort | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Architectenbureau Van Löben Sels
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Architectenbureau Van Löben Sels
Architectenbureau Van Löben...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Architectenbureau Van Löben Sels is een klein architectenbureau gevestigd in Amersfoort. Het bureau is opgericht in 1987 en kent een gevarieerde opdrachtenportefeuille met projecten in woningbouw en utiliteitsbouw, zowel nieuwbouw als renovatie en restauratie.
Het accent ligt hierbij op de bestaande omgeving; invullingen in historische binnensteden, het verbouwen en uitbreiden van alle soorten gebouwen, herbestemmingen en restauratie. Het bureau heeft veel ervaring in de particuliere sector. Vele verbouwingen en uitbreidingen van al of niet monumentale woonhuizen zijn samen met de eigenaar bedacht en gerealiseerd. Het directe contact met de gebruiker, zijn of haar ideeën omtrent het leven in en om het gebouw geeft ons plezier in het werk en leidt vaak tot verrassende oplossingen.

Servicegebieden
  • verbouwingen en uitbreidingen
  • restauraties
  • stadsinvullingen (nieuwbouw)
  • herbestemmingen
Adres
Willem van Mechelenstraat 2
3817 BC Amersfoort
Nederland
+31-334755638 www.architect.vanlobensels.nl
Prof pin.png%7c52.1524488,5