A2S ARCHITECTEN: Architecten in Groot-Bijgaarden | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
A2S ARCHITECTEN
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
A2S ARCHITECTEN
A2S ARCHITECTEN
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Ontwerpen is een interactief proces tussen de opdrachtgever en de architect.

De basis voor een concept wordt bepaald door de site, de omgeving, de oriëntatie, de stedenbouwkundige voorschriften,… gecombineerd met de persoonlijke wensen van de opdrachtgever. We vertalen het concept in een functionele architectuur waarbij we streven naar een constructieve en economische haalbaarheid. A2S streeft ernaar door een duidelijke communicatie met de bouwheer telkens tot een uniek architecturaal project te komen waarin conceptuele zuiverheid zegeviert. In elk project wordt de nadruk gelegd op eenvoud, functionaliteit, licht en ruimtelijkheid. Bouwen of verbouwen moet een meerwaarde bieden zowel vanuit esthetisch als vanuit praktisch oogpunt. Als architect begeleiden we u doorheen het gehele bouwproces.

Servicegebieden
  • vlaams- brabant
  • oost-vlaanderen
  • brussel
  • Groot-Bijgaarden
Adres
brusselstraat 199
1702 Groot-Bijgaarden
België
+32-23100099 www.as2-architecten.be
Prof pin.png%7c50.8710907,4