Dick van Aken Architectuur: Architecten in Arnhem | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Dick van Aken Architectuur
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Dick van Aken Architectuur
Dick van Aken Architectuur
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Krachtige ontwerpen met een heldere vormtaal, die zijn omgeving niet domineert, maar verrijkt. Dick van Aken Architectuur ontwerpt hoogwaardige architectuur- en interieurprojecten voor de toekomst, gestoeld op duurzame concepten, helder en flexibel.
Ontwerpen maken doen we niet alleen. Samen met opdrachtgevers, gebruikers, adviseurs en bouwers bedenken we oplossingen, maken we nieuwe omgevingen, gebouwen en interieurs en daarmee verhalen waarin we verleden, heden en toekomst met elkaar verbinden. Door zorgvuldig  materiaalgebruik en duurzame energieconcepten maken we een verantwoorde gebouwde omgeving. Onze ontwerpen zijn tijdloos en staan open voor de toekomst. Je verantwoordelijkheid nemen voor materiaal- en energietoepassingen en plezier hebben in architectuur gaat wat ons betreft heel goed samen. Wij werken aan een grote diversiteit aan opgaven met verschillende schaalniveaus en complexiteit, voor particulieren en professionele opdrachtgevers.

Diensten
Zorgeloos door het bouwproces: ontwerp – aanvraag omgevingsvergunning – contact met aannemers – bouwbegeleiding
Adres
Groen van Prinstererstraat 38
6828 VX Arnhem
Nederland
+31-615357727 www.dickvanaken.nl
Prof pin.png%7c51.9795591,5