Ontwerpbureau Op den Kamp: Interieurarchitecten in Landgraaf | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Ontwerpbureau Op den Kamp
Ontwerpbureau Op den Kamp

Ontwerpbureau Op den Kamp

ReferenceError: window is not defined at DmsProfessionalPage.getUserData (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components/dms/DmsProfessionalPage.jsx?:101:21) at DmsProfessionalPage.render (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components/dms/DmsProfessionalPage.jsx?:130:36) at processChild (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3171:18) at resolve (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3013:5) at ReactDOMServerRenderer.render (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3436:22) at ReactDOMServerRenderer.read (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3395:29) at Object.renderToString (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3954:27) at __webpack_require__.then (webpack:///./app/assets/javascripts/react_ssr_components.js?:12:30) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7)
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Ontwerpbureau Op den Kamp
Ontwerpbureau Op den Kamp
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Sabine Op den Kamp werkt als zelfstandig interieurarchitect in de omgeving van Heerlen, Zuid-Limburg. Haar werkterrein loopt uiteen van projecten op grote schaal, zoals een volledig interieurontwerp of een uitbreiding, tot de kleinere schaal, zoals een maatwerk meubel. Ze coördineert het gehele traject, van de eerste schets tot en met de oplevering. Haar opdrachtgevers zijn zowel particulieren, als ook bedrijven, zoals woningcoöperaties en scholen.

Haar interieurontwerpen onderscheiden zich door functionaliteit. Ze denkt vanuit de gebruiker. Dit is het fundament waarop de ontwerpen gebaseerd worden. Op deze manier ontstaat een eindresultaat waarbij functionaliteit, architectonische kwaliteit en ruimtelijke beleving hand in hand gaan.

Maatwerk | Een functioneel en mooi ontwerp. Vernieuwende ideeën en praktische oplossingen.
Zorgeloos | Uw zorgen uit handen. Coördinatie en begeleiding door interieurarchitect en een breed netwerk van vakbekwame uitvoerders. 

Kosten- en tijdsbesparing | Een interieurarchitect heeft inzicht in het ontwerp, de bouwkosten en weet de valkuilen. Geen overschrijding opleverdatum.   

Het eindresultaat is altijd functioneel en mooi zonder overschrijding van budget en afgesproken tijd en zonder dat u er zelf omkijken naar heeft.

Diensten
  • interieurontwerp
  • meubelontwerp
  • advisering
  • tekenwerk
  • bouwbegeleiding
Servicegebieden
functionaliteit en Maatwerk
Adres
dormansberg 26
6371 XG Landgraaf
Nederland
+31-649682346 opdenkamp.eu

Beoordelingen

Woonhuis uit de jaren 70 met dito interieur professioneel en vakkundig laten moderniseren, o.a. met maatmeubilair.
ongeveer 5 jaar geleden
Projectdatum: juli 2015
Prof pin.png%7c50.8986625,6