No Label: Architecten in Rotterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
No Label
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
No Label
No Label
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Architectenbureau No Label maakt identiteit ruimtelijk zichtbaar.
Frisse concepten vormen de basis en gedetailleerde ontwerpen de uitwerking. Onze architectonische ontwerpen zijn verrassend, fris, deskundig gedetailleerd, kleurrijk, uitnodigend, innovatief en passend in de context. In onze visie staat de mens centraal: de bewoner van de woning, de eindgebruiker van het gebouw of spelende kinderen in het interieurmeubel.

Ieder project is uniek! Bij iedere opgave is de zoektocht naar het bijzondere - de identiteit - een belangrijk onderdeel van ons werk.

Gerealiseerde ontwerpen in de vakgebieden architectuur, stedenbouw en interieur vormen de portfolio van ons bureau: van maatwerkmeubel, interieurinrichting en gebouwtransformatie tot ontwerpen van multifunctionele gebouwen .

Onze werkwijze is professioneel, flexibel, servicegericht en pragmatisch Hierbij staat onze persoonlijke betrokkenheid, van concept tot en met de realisatie, garant voor heldere communicatie en de kwaliteitsborging van het eindresultaat.
No Label heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en realiseren van grote en kleine projecten, binnen planning en budget.

Diensten
  • ontwerp van woningen
  • kinderdagverblijven
  • scholen van concept t/m de oplevering
Servicegebieden
  • interieurarchitectuur
  • Architectuur
  • Architecture
  • Interior Design
  • Rotterdam
Adres
postbus 28068
3003KB Rotterdam
Nederland
+31-102827240 www.no-label.info
Prof pin.png%7c51.9226584,4