Amber Fernandes
Nieuw project

Wat is homify? homify is het nieuwe platform voor wonen, interieurdesign en constructie. Hier kun je de beste experts vinden voor jouw vier muren! Van idee tot afgewerkt product: wij brengen constructie, design en architectuur professionals in verbinding met woninghuurders en -eigenaren in heel Nederland. 

Professionals kunnen zich gratis registreren, een profiel aanmaken en hun werk tentoonstellen door afbeeldingen van hun producten of projecten te plaatsen. Gebruikers hebben de mogelijkheid om deze afbeeldingen en projecten in een Ideabook te verwerken en experts te contacteren voor orders of vragen over hun producten. Van woonaccessoires tot tuinhekken – op homify vind je alles wat je nodig hebt en bij de beste professionals!

Diensten
Webcontent, marketing, en teksten
Servicegebieden
  • Assendelft
  • Assendelft, Nederland
Adres
Vertrekspoor 38
1567LH Assendelft, Nederland
Nederland
+31-640786795 www.homify.nl

Beoordelingen

Mooie schrijfstijl en pakkende teksten 
meer dan 6 jaar geleden
Projectdatum: december 2015
Amber maakt geweldige teksten. Ook technische vakteksten weet zij feilloos om te toveren tot begrijpelijke teksten voor al mijn cliënten. Tevens is het gewoon erg pakkend geschreven, met een vleugje humor. Amber haar tweede natuur is schrijven. Amber, doe zo voort!
meer dan 5 jaar geleden
Projectdatum: maart 2016