WillemsenU: Architecten in Eindhoven | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
WillemsenU
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
WillemsenU
WillemsenU
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

WillemsenU is een bureau voor hedendaagse architectuur met oprechte aandacht voor de gebruiker. Wij maken al 25 jaar graag samen met u hoogwaardige ontwerpen, een goede dialoog vinden wij een belangrijke voorwaarde voor een geslaagd gebouw.De context waarin gebouwen staan vormt altijd het uitgangspunt voor onze ontwerpen. Dat kan net zo goed een prachtig landschap zijn als een drukke stad. Wij willen geen iconen maken, maar tijdloze gebouwen die mensen inspireren en raken. Onze ontwerpen gaan als vanzelfsprekend op in hun omgeving, maar we vinden het ook belangrijk dat ze echt iets toevoegen. Ze zijn onderscheidend en geven een nieuwe betekenis geven aan de plek waar ze komen te staan.

Diensten
architecten diensten van ontwerp t/m uitvoeringsbegeleiding
Servicegebieden
Nederland, Belgie, en Eindhoven
Adres
Groenstraat 6
5642 CB Eindhoven
Nederland
+31-402466992 www.willemsenu.nl
Prof pin.png%7c51.4438151,5