MIR architecten: Architecten in Amsterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
MIR architecten
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
MIR architecten
MIR architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

MIR architecten, in 2000 opgericht door Claudia Schmidt, is een europees
team met een breed spectrum van ervaring, kennis en talent. In 2013 is Vincent Kuijer toegetreden tot de directie. Claudia Schmidt is een uniek ontwerptalent en valt op door een trefzeker gevoel voor de poëzie van constructie en materiaal. Haar architectuur is puur, krachtig en oprecht.  

Vincent Kuijer is een creatieve teamspeler, en verbindt hiermee het vinden van ontwerpoplossingen en formuleren van een heldere visie binnen complexe processen. 

Samen ontwerpen en adviseren MIR architecten in het volledige spectrum van de ruimtelijke opgave, en op alle schaalniveaus, van interieur tot stedenbouwkundig plan.

Servicegebieden
Amsterdam
Adres
1058NC Amsterdam
Nederland
Prof pin.png%7c52.351609,4