LEVS architecten: Architecten in Amsterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
LEVS architecten
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
LEVS architecten
LEVS architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Het Amsterdamse bureau LEVS architecten werd opgericht in 1989 en is gevestigd in een prachtig pand aan het water bij het Oostelijk Havengebied. De partners van LEVS – Marianne Loof, Adriaan Mout en Jurriaan van Stigt – en een team van 25 mensen werken in een atelierachtige omgeving aan uitdagende en gevarieerde opgaven. De projecten lopen uiteen van woningbouw en utiliteitsbouw tot stedenbouw; met combinatieprojecten, bijzondere opgaven in de zorg en de culturele sector en ook herbestemming en renovatie. 

LEVS architecten combineert ambitie met realisme, karakteristieke gebouwontwerpen met goede en fijne (woon)plattegronden, aandacht voor het geheel met oog voor het detail. Onze ambitie is om gebouwen te maken waarin mensen fijn werken en wonen in een omgeving die mensen verbindt.

Servicegebieden
Amsterdam
Adres
Cruquiusweg 111d
1019 AG Amsterdam
Nederland
+31-206735762 levs.nl
Prof pin.png%7c52.3704119,4