Boom in Huis  / Baum im Haus / Trees in the Home
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project

Projecten

Boom in Huis.Com plaatst unieke bomen en cactussen in huis. Deze worden geplaatst in exclusieve bakken, gemaakt door echte vakmensen, zoals ambachtelijke Europese familiebedrijven. Om uw bomen helemaal perfect te laten passen in uw interieur, kan samen met een interieurarchitect echt maatwerk geleverd worden. Ook is het aanleggen van een irrigatiesysteem een uitkomst voor mensen die 

Diensten
  • Verkoop bomen en originele plantenbakken en potten
  • advies voor (interieur) architecten
  • boom als cadeau
  • advies plantenverzorging
Servicegebieden
Amsterdam
Adres
IJburglaan 814
1087 EM Amsterdam
Nederland
+31-207773344 boominhuis.com

Beoordelingen

We hebben on line een boom besteld en binnen een paar dagen stond er al een prachtige boom in huis. Fabio is professioneel en levert prachtige kwaliteit. Daarnaast is hij ook nog ontzettend aardig. Ter plaatse hebben we direct nog twee bomen besteld en ook die stonden in no time te stralen in onze woonkamer. Ze zijn prachtig. Daarnaast heeft hij ook nog twee van onze eigen planten omgezet in andere bakken. 100% tevreden met de service. Bedankt Fabio.
4 maanden geleden
Fantastische service en kwalitatief mooie planten, kan geen tuincentrum tegenop. Ook prijstechnisch een absolute aanrader, tevens voor particulieren.
bijna 2 jaar geleden
Ongeveer 2 jaar geleden een mooie boom gekocht. Fabio neemt alle tijd om een juiste keuze te maken. Veel plezier van de aankoop. Echter werden wij onzeker over toenemende vlekken op bladeren. Fabio kwam persoonlijk langs om ons gerust te stellen en de situatie te bekijken. Fantastische service! Kan het een ieder aanraden.
meer dan 1 jaar geleden
Prof pin.png%7c52.3554061,4