Ruimte voor Leven: Architecten in Dirksland | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Ruimte voor Leven
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Ruimte voor Leven
Ruimte voor Leven
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Ruimte voor Leven

In de visie van Ruimte voor Leven staat de mens en zijn leefomgeving centraal. Architectuur gaat over het creëren van ruimten die gezond en inspirerend zijn om in te wonen, te werken en te leven.  Ruimte voor Leven maakt ontwerpen voor nieuwbouw, verbouw, interieur en restauratie voor particuliere woningen en  kleinschalige utiliteitsbouw, waarbij maatwerk voorop staat.

Ecologisch bouwen

Ruimte voor Leven is gespecialiseerd in ecologische bouwen, waarbij duurzaamheid en een gezonde leefomgeving hand in hand gaan, met actuele kennis en ervaring op het gebied van energiebesparing, energieneutraal bouwen en het toepassen van biobased en recyclebare materialen.

Servicegebieden
Dirksland
Adres
Akkerleeven 12
3247 GC Dirksland
Nederland
+31-650606842 www.ruimtevoorleven.nl
Prof pin.png%7c51.7445517,4