Kuiper Schuttingen: Hekken & schuttingen in Helmond | homify
Kuiper Schuttingen
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Kuiper Schuttingen
Kuiper Schuttingen
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Projecten

Kuiper Schuttingen is al jaren een betrouwbare partner op het gebied van schuttingen. Als u een schutting wilt laten plaatsen dan is Kuiper Schuttingen dé partner voor u! U kunt kiezen uit een zeer ruim assortiment schuttingen die geschikt zijn voor ieder budget.

Voorafgaand presenteren we u de mogelijkheden aan de hand van een gratis adviesgesprek aan huis, neem eens contact op voor de mogelijkheden!

Diensten
Schuttingen plaatsen en Schuttingen
Servicegebieden
Schuttingen en Helmond
Adres
Jan van Goyenlaan 174
5702BG Helmond
Nederland
+31-488711028 www.kuiperschuttingen.nl

Beoordelingen

Schutting is keurig geplaatst. De heren waren op tijd en de communicatie was prima. Dit in tegenstelling tot de opl... van H&S beton (via Hornbach) die vorig jaar eenzelfde schutting hadden geplaatst.
11 maanden geleden
luxe beton-hout schutting laten plaatsen. resultaat is perfect. supertevreden met geleverd maatwerk. kan alleen maar aanbevelen, dit bedrijf.
9 maanden geleden
Wij hebben een Nobifix-schutting laten zetten voor onze nieuwbouwwoning, en zijn hier erg tevreden over. De offerte was duidelijk en transparant, en nadat we ons akkoord hadden gegeven kon Bjorn zelfs nog sneller leveren dan we hadden verwacht, ondanks dat het steeds lastiger werd om aan materiaal te komen. Het eindresultaat ziet er erg fraai uit, en dit heeft ook zeker te maken met het feit dat Bjorn weet waar hij mee bezig is en oog heeft voor detail. Het geheel is zeer netjes gemonteerd is, en door goed te anticiperen heeft Bjorn weten te voorkomen dat er storende korte passtukken nodig waren, in tegenstelling tot wat we bij verschillende buren wél gezien hebben van andere schuttingbouwers. Wij kunnen Kuiper schuttingen dan ook zeker aanbevelen!
6 maanden geleden
Prof pin.png%7c51.4911406,5