Studio Mieke Meijer: Designer producten in Eindhoven | homify
Studio Mieke Meijer
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Studio Mieke Meijer
Studio Mieke Meijer
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Projecten

Studio Mieke Meijer bestaat uit Mieke Meijer (1982) en haar partner Roy Letterlé (1978). Vanuit hun werkplaats in Eindhoven werken zij aan zelf geïnitieerde projecten en projecten in opdracht.

Het werk van Studio Mieke Meijer beweegt zich tussen product- en ruimtelijk ontwerp. De studio beperkt zich hiervoor niet in het ontwerpen binnen één specifieke schaal, maar rekt de grenzen op van het idee ‘productvormgeving’. Middels site specifieke werken kan de ruimte worden betrokken bij het productontwerp. Dit interessante grensgebied tussen architectuur en vormgeving biedt een mogelijk voor de ontwerper om zich heel vrij te bewegen, los van architectonische restricties en buiten de kaders van het traditioneel product.

Kenmerkend voor het werk van Studio Mieke Meijer is de constructieve beeldtaal, het elegante lijnenspel en het industriële karakter. Deze esthetische uitwerkingen relateren zich op een directe manier aan de architectonische bronnen die zijn gebruikt. Daarnaast bieden deze uiterlijke kenmerken de mogelijkheid om de aandacht te vestigen op de nieuwe volumes die zijn ontstaan. Er ontstaat een dialoog tussen de ruimte en de vorm die deze ruimte omvat, waarbij steeds de vraag opkomt welke van de twee de bepalende factor voor de ander is.

De werken die de studio ontwerpt, worden grotendeels met de hand gemaakt in eigen beheer. Hierbij komen de passie voor materiaal en detaillering naar voren. Deze dragen bij aan een sterk, herkenbaar signatuur waar vakmanschap en afwerkingsniveau van essentieel belang zijn.

Diensten
  • productontwerp
  • maatwerk interieuroplossingen
Servicegebieden
  • productontwerp
  • maatwerk interieuroplossingen
Adres
Gebouw TAB, Zwaanstraat 1
5651 CA Eindhoven
Nederland
+31-611254354 www.miekemeijer.nl
Prof pin.png%7c51.4495688,5