Factor Architecten

Factor Architecten

Factor Architecten
Factor Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Factor Architecten staat voor duurzame architectuur en stedenbouw gericht op de specifieke situatie en vraagstelling. In de formulering van een helder ontwerpconcept spelen ruimte, routing, structuur, licht en materiaalgebruik een grote rol. Een secure, kostenbewuste en milieubewuste detaillering ondersteunt het ontwerp.

Gesteund door de uitgebreide expertise van ingenieurs- en architectenbureau IA Groep maken we bijzondere projecten in binnen- en buitenland vanuit een professionele benadering. We ontwerpen onder andere woningen, scholen, resorts, utilitaire projecten, interieurs, renovaties en stedenbouwkundige plannen. Het bureau beschikt over ervaren architecten, ontwerpers, projectleiders, kostencalculators, tekenaars, toezichthouders.

Factor Architecten werkt met een kwaliteitscontrolesysteem gebaseerd op de certificering ISO 9001: 2008.

Diensten
Factor Architecten begeleidt opdrachtgevers vanaf de initiatieffase tot aan de uiteindelijke realisatie en in gebruikname/exploitatie in de onderstaande ontwerpgebieden.
Servicegebieden
 • stedenbouw
 • woningbouw
 • utiliteitsbouw
 • scholenbouw
 • recreatieprojecten
 • interieurbouw
Adres
Geograaf 40
6921 EW Duiven
Nederland
+31-263844460 www.factorarchitecten.com

  Je profiel is 60% compleet

  60%

  Maak je profiel compleet voor een betere ranking als gebruiker