EIKplan architecten BNA: Architecten in Veldhoven | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
EIKplan architecten BNA
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
EIKplan architecten BNA
EIKplan architecten BNA
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

EIKplan architecten bna is een volwaardige partner in het bouwproces. De kracht van het team is een enthousiaste groep goed geschoolde mensen, die de wensen van onze opdrachtgevers vertalen in heldere, functionele en esthetisch verantwoorde, op maat gesneden gebouwen. Belangrijke ontwerp aspecten zijn voor ons: Licht, lucht en ruimte. Hiermee wordt in grote mate de beleving van onze projecten bepaald. Daarnaast staan ook (duurzaam) materiaal gebruik en goed doordachte detaillering bij ons hoog in het vaandel. Door jarenlange ervaring is ons team in staat om snel, flexibel en met een persoonlijke benadering in te spelen op de wensen van onze opdrachtgever, binnen de randvoorwaarden van geld en tijd. Als bureau zijn we aangesloten bij deBond van Nederlandse Architecten (BNA).

Servicegebieden
Veldhoven
Adres
Gareel 5a
5502 SB Veldhoven
Nederland
+31-402938400 www.eikplan.nl
Prof pin.png%7c51.4303014,5