cock struycken architektenburo avb bna: Architecten in Tilburg | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
cock struycken architektenburo avb bna
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
cock struycken architektenburo avb bna
cock struycken architektenb...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

In 1977 werd door Cock Struycken het huidige architektenburo opgericht. In de afgelopen 38 jaar heeft het buro zich ontwikkeld tot een allround architektenburo.

Het buro met de huidige nieuwe naam “cock struycken architektenburo avb bna” werkt aan gevarieerde opdrachten in woning- en utiliteitsbouw, en bevatten projecten in nieuwbouw, restauratie, verbouwing en renovatie.

In deze projecten beheersen wij  alle fasen van het bouwproces, vanaf de eerste schets tot en met de oplevering, waaronder o.m. het vervaardigen van bouwtekeningen, calculaties, bestekken en voeren directie.

“cock struycken architektenburo avb bna” is aangesloten bij de Bond van Nederlandse Architecten BNA.

Servicegebieden
Tilburg
Adres
Ringbaan Oost 363
5014 GH Tilburg
Nederland
+31-135420439 www.architektstruycken.nl
Prof pin.png%7c51.5630708,5