Perida made to measure
Nieuw project

Perida. Handgemaakte topkwaliteit direct uit eigen fabriek. Sinds de oprichting (Amsterdam 1903) heeft Perida zich gespecialiseerd in de productie van design zit-meubels welke voor de klant kunnen worden aangepast. Sinds 2016 zijn we exclusiever dan ooit. Een aantal modellen zijn gerestyled. De rest van de collectie is helemaal van nu. Verder stofferen wij in de luxe jachtbouw, (www.peridamaritime.nl) automotive, privet jets, leisure en hospitality.

Diensten
Banken en stoelen op maat en volgens tekening
Servicegebieden
Nederland en Haarlem
Awards
Hofleverancier
Adres
Stephensonstraat 31
2014 KB Haarlem
Nederland
+31-623838787 www.perida.nl

Beoordelingen

Voor een defect aan mijn tweedehands fauteuil bood Perida snel voortreffelijk advies en stelde gratis een vervangend onderdeel beschikbaar. Service van de bovenste plank.
6 maanden geleden
Onze Machalke bank werd zeer professioneel opnieuw gestoffeerd met een heel mooie cognac-kleurig leer van hoge kwaliteit. We hebben een compleet nieuwe bank. Vakwerk ! Perida design verdient terecht het predicaat hofleverancier.
7 maanden geleden
Onze Cassina Maralunga bankstellen zijn tot onze grote tevredenheid keurig opnieuw door Perida design gestoffeerd. Keurige zaak met prima service die zich aan gedane afspraken houdt. Aanrader!
ongeveer 2 jaar geleden