R-chitect Gezond en Duurzaam Bouwen: Architecten in Eindhoven | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
R-chitect Gezond en Duurzaam Bouwen
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
R-chitect Gezond en Duurzaam Bouwen
R-chitect Gezond en Duurzaa...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

De wereld een klein beetje beter maken, met deze ambitie is het architectenbureau R-chitect Gezond en Duurzaam bouwen een kleine 5 jaar geleden gestart. Het doel? Goede architectuur in een modern en minimalistisch jasje. Goed voor u, goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee: Gezond + Duurzaam = Economisch Bouwen.

Goede architectuur start bij het vormen van een kader waarbinnen ontworpen kan worden. Uw wensen, budget de situatie en het eisenpakket bepalen de voorwaarden van het ontwerp. Binnen dit kader wordt op creatieve wijze gezocht naar mogelijke varianten om te komen tot een voor u zo Gezond + Duurzaam = Economisch ontwerp. 

Er wordt gekozen voor een integrale benadering, waarbij naast architecturale kwaliteit ook functionaliteit, technische kwaliteit, duurzaamheid, gezondheid en kostprijs een belangrijke rol spelen. Al deze aspecten worden gebundeld en voorzien van een modern en minimalistisch jasje, waarbij eenvoud het sleutelwoord is. 

Diensten
Architectonisch ontwerp en Advies
Servicegebieden
Internationaal en Eindhoven
Adres
5642 JG Eindhoven
Nederland
www.r-chitect.nl
Prof pin.png%7c51.4366738,5