Kuiper Steur architecten BNA: Architecten in Assenedelft | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Kuiper Steur architecten BNA
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Kuiper Steur architecten BNA
Kuiper Steur architecten BNA
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Het bureau is actief in de voorbereiding en planvorming, het ontwerp en

de begeleiding van bouwprojecten. Bij het ontwerpen staat het bureau een geïntegreerde aanpak van het ontwerpproces voor ogen, waarbij alle aspecten van het ontwerp- en bouwproces meegewogen worden vanaf het eerste ontwerpidee. Vanuit een analytische benadering wordt gewerkt aan een optimale synthese van ‘ruimte’, functie, constructie, bouwtechniek en bouweconomie.

Het concept ontstaat vanuit een duidelijke visie op de (ruimtelijke) context. De plek en de historie van de plaats zijn een inspiratiebron. Duurzaamheid, hergebruik en flexibiliteit zijn belangrijke uitgangspunten.

Wij maken architectuur die is toegesneden op de wensen van de klant. Het ontwerpen gebeurt in een open proces met de opdrachtgever, waarbij wij streven naar een optimale kwaliteit-prijs verhouding van het te bouwen project. Het realiseren van een gebouw vergt een grote investering.  De verantwoordelijkheid  die je als architect hebt naar de opdrachtgever, maar ook naar de toekomst, is dat een gebouw lang gewaardeerd moet worden.

Kuiper en Steur hebben vele projecten ontworpen en gerealiseerd. Projecten zoals: kantoren en bedrijfsgebouwen, herbestemmingprojecten, sportaccommodaties, hotels, woningbouw en villa’s, verbouwingen en uitbreidingen van woonhuizen, restauratie en renovatie projecten, interieurs van woonhuizen en winkels (winkels vooral op luchthavens in binnen- en buitenland), kantoorinnovaties/interieurs en datacenters in geheel Europa.

Diensten
Architectuur en interieur
Servicegebieden
  • Nederland
  • Assendelft en Volendam
Adres
Dorpsstraat 829
1566EH Assenedelft
Nederland
+31-64620107 www.kuipersteur.nl
Prof pin.png%7c52.485827,4