Atelier Dutch: Architecten in Almere | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Atelier Dutch
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Atelier Dutch
Atelier Dutch
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Atelier Dutch is een bureau voor Architectuur, Stedenbouw en Landschap. Wij houden ons bezig met alle aspecten van het vakgebied, van retail tot leisure en van woningbouw tot utiliteitsbouw. Door de integratie van de verschillende disciplines benaderen wij iedere opgave ook integraal en ontwerpen wij door de schaalniveaus heen. Klein en groot,  stoel en stad, alles hangt met elkaar samen. Op onze manier van werken is geen specifieke stijl te plakken. Per opgave en per locatie onderzoeken wij wat ter plaatse het meest toepasselijk is, waarbij de genius loci, de wensen van de gebruiker en functionele eisen het karakter van het gebouw bepalen. Omdat wij ontwerpen vanuit een 3 dimensionale benadering, en ook met behulp van 3D software kunnen alle stakeholders het gehele ontwerpproces goed volgen en kunnen vanaf het begin meedenken over het gewenste eindbeeld.

Diensten
Wij kunnen alle ruimtelijke ontwerpopgaven uitvoeren en door middel van een uitgebreid netwerk ook adviseren in alle overige vraagstukken die hiermee samenhangen.
Servicegebieden
Supermarkten, woningbouw, en Almere
Adres
Randstad 20-17
1314BB Almere
Nederland
+31-365333424 www.atelierdutch.nl
Prof pin.png%7c52.3766531,5