studiopops: Architecten in Amsterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
studiopops
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
studiopops
studiopops
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Studiopops is een in architectuurstudio gevestigd in 'de School' te Amsterdam. Hier wordt gewerkt aan diverse projecten van yoga studio, monumentale verbouwing tot duurzaam woonhuis.

De focus ligt op projecten waar ruimte is voor een ‘personal touch’. Samen met de opdrachtgever tot een duurzaam en synergetisch ontwerp te komen is het doel. Duurzaamheid gaat niet alleen over energieprestaties en de toepassing of levensduur van materialen. Het gaat ook over een gebouw dat beantwoordt aan een behoefte, waar ruimte is voor groei, maar het gaat vooral over schoonheid. ..

De gebouwen die het langste mee gaan, zijn de gebouwen die het waard zijn om gekoesterd en onderhouden te worden.

Diensten
ontwerp en advies
Servicegebieden
Amsterdam en Nederland
Adres
Dr. Jan van Breemenstraat 1
1056 AB Amsterdam
Nederland
+31-649777695 www.studiopops.nl
Prof pin.png%7c52.3704437,4