Gaby Paulissen Architect: Architecten in Maastricht | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Gaby Paulissen Architect
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Gaby Paulissen Architect
Gaby Paulissen Architect
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Wat heeft een mens nodig om goed te wonen? Wat heeft een huis nodig om hieraan te voldoen? Dat is voor iedereen en elke woning anders. Er zijn zoveel factoren van invloed en die worden allemaal meegenomen in een goed ontwerp. Denk aan woninggrootte, uitzicht, bezonning, routing en relaties binnen de woning, regelgeving, budget, gezinssamenstelling en natuurlijk de persoonlijke smaak.

Heeft u plannen uw woning te verbouwen, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend eerste gesprek.

Mijn werkwijze is als volgt. Middels een persoonlijk gesprek bij de klant thuis krijg ik een beeld van de wensen en problemen, de kwaliteiten van de woning en de ingrepen die de woning nodig zou hebben om beter te functioneren. Na bestudering van het bestemmingsplan, maximaal te bebouwen oppervlakte en eventueel de regels voor vergunningsvrij bouwen presenteer ik drie voorstellen, die als leidraad voor het vervolggesprek dienen. Nu alle restricties, kwaliteiten en wensen bekend zijn, maak ik een persoonlijk ontwerp, waarin de klant uiteraard voldoende inspraak heeft.

Diensten
  • Ontwerp
  • tekenwerk
  • vergunning
  • bouwbegeleiding.
Servicegebieden
Maastricht
Adres
Bergweg 42
6212 Maastricht
Nederland
+31-628086103 gabypaulissen.nl

Beoordelingen

Snelle levering van tekeningen. Keuze uit meerdere ontwerpen. Vaak persoonlijk contact (bij ons thuis en in de avonduren) Goed overleg met aannemer. Al onze wensen meegenomen.
6 maanden geleden
Projectdatum: september 2019
Snelle levering van tekeningen. Keuze uit meerdere ontwerpen. Vaak persoonlijk contact (bij ons thuis en in de avonduren) Goed overleg met aannemer. Al onze wensen meegenomen.
6 maanden geleden
Projectdatum: september 2019
Erg gelukkig met de keus voor deze architecte.  Veel originele ideeën aangedragen waar we zelf nooit aan dachten. Alles met praktisch inslag. Laagdrempelig benaderbaar. Goed om mee te sparren. Na ieder overleg of mailcontact alles lekker snel weer in de tekening verwerkt. Kortom, erg plezierige samenwerking met prachtig resultaat 
11 maanden geleden
Prof pin.png%7c50.8373429,5