Gaby Paulissen Architect: Architecten in Maastricht | homify
Gaby Paulissen Architect

Gaby Paulissen Architect

Gaby Paulissen Architect
Gaby Paulissen Architect
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Vanuit huis werk ik aan diverse projecten voor zowel particulieren als bedrijven. Meestal kleine projecten, zoals een aanbouw, een overkapping of een herindeling van de woning. De nadruk ligt op het gebruik door de bewoners en de persoonlijke wensen. Mijn doelstelling is het creëren van rust, ruimte en logica binnen de woning. Zo heeft bijvoorbeeld het plaatsen van de keuken aan de voor- of achterzijde of misschien zelf in het midden van de woning een andere impact op het gebruik en de beleving van de ruimte. Problematische of minder fraaie elementen van de woning, in de indeling of de gevel, neem ik niet zomaar voor lief, maar buig ik om tot iets positiefs, alsof het nooit anders bedoeld is.

Voor particulieren lever ik tekenwerk en begeleid het vergunningtraject voor o.a legalisaties en functiewijzigingen van een pand. Ook het omvormen van een kantoor- of winkelpand naar studio's of studentenappartementen behoren tot de opdrachtenportefeuille.

Servicegebieden
Maastricht
Adres
6212 CX Maastricht
Nederland
gabypaulissen.nl
Prof pin.png%7c50.8373708,5

    Je profiel is 73% compleet

    73%
    • Vul bijvoorbeeld het veld profieldetails in om je profiel te optimaliseren

    Maak je profiel compleet voor een betere ranking als gebruiker