VMX Architects: Architecten in Amsterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
VMX Architects
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
VMX Architects
VMX Architects
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

VMX Architects is een internationaal georiënteerd architectenbureau, gevestigd in Amsterdam. Meest kenmerkend voor het bureau is de combinatie van innovatieve ontwerpen en professionele dienstverlening. VMX realiseert zich dat ze altijd in opdracht werkt en beschouwt Architectuur daarom als een toegepaste kunst. Innovatie is een onlosmakelijk onderdeel daarvan. Sinds haar oprichting in 1995 wordt het bureau geleid door Don Murphy (Cork 1965), creatief directeur en Leon Teunissen (Heerlen 1965), zakelijk directeur. Murphy is opgeleid aan de Southbank University in Londen en aan het Berlage Instituut in Amsterdam. Teunissen studeerde Architectuur en Bouwmanagement aan de TU Delft. Deze samenwerking  zorgt ervoor dat de vernieuwende ontwerpen die zij maken ook in alle opzichten haalbaar zijn. In het bureau is een team aanwezig dat het hele ontwerpproces van initiatief tot en met oplevering kan begeleiden.

Servicegebieden
Amsterdam
Adres
Joan Muyskenweg 14
1096 CJ Amsterdam
Nederland
+31-206761211 www.vmxarchitects.nl
Prof pin.png%7c52.3343315,4