Studio Inside Out: Interieurarchitecten in Hilversum | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Studio Inside Out
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Studio Inside Out
Studio Inside Out
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Studio Inside Out richt zich met name op de particuliere klant en de kleinere bedrijven. Het persoonlijke contact staat daarbij voorop. Je moet namelijk heel wat van mensen weten wil je een goed ontwerp voor ze kunnen maken. En dat maakt het interessant, je maakt dan van een huis een echt thuis, op het lijf geschreven van de opdrachtgever. 

De ruim 20 jaar ervaring in deze markt weerspiegelt zich in tevreden klanten waarvoor ik interne verbouwingen heb ontworpen en/of uitbreidingen aan hun (nieuwe) woning. Hiervoor probeer ik zelfs de nog sluimerende wensen van mijn opdrachtgevers boven tafel te krijgen zodat het een toekomst bestendig plan wordt.

Er kan vaak meer dan men denkt, met slimme creatieve ideeën. Bij het presenteren van mijn ontwerpen ontlokt ik vaak de uitroep van mijn opdrachtgever: dat ik daar nu zelf niet opgekomen ben. Maar ook de verlichting/of het daglicht, is vaak een probleem voor de opdrachtgever. Maar wel een heel belangrijk aspect van het ontwerp. Naar mijn mening is licht, zowel kunst- als daglicht namelijk cruciaal voor het ontwerp en de beleving ervan. Net als met kleurtoepassingen kun je hier sfeer, volume en identiteit mee uitdrukken.

Laat U zich ook verrassen!

Percy is ingeschreven in het architectenregister onder nr: 4.931019.003

Diensten
Van intake t/m de oplevering. Ook deelopdrachten zijn mogelijk zoals meubelmaakwerk ontwerpen. Bouwaanvragen
Servicegebieden
  • Nederland maar ook in buitenland opdrachten gedaan.
  • HIlversum
Adres
Graaf Florislaan 32
1217KM Hilversum
Nederland
+31-652689255 www.studioinsideout.nl

Beoordelingen

vakkundig, creatief, smaakvol en praktisch. de ideale combinatie!
ongeveer 3 jaar geleden
Projectdatum: maart 2016
Prof pin.png%7c52.2309934,5