Studio Inside Out

Projecten

Studio Inside Out richt zich met name op de particuliere klant en de kleinere bedrijven. Het persoonlijke contact staat daarbij voorop. Je moet namelijk heel wat van mensen weten wil je een goed ontwerp voor ze kunnen maken. En dat maakt het interessant, je maakt dan van een huis een echt thuis, op het lijf geschreven van de opdrachtgever. 

De ruim 20 jaar ervaring in deze markt weerspiegelt zich in tevreden klanten waarvoor ik interne verbouwingen heb ontworpen en/of uitbreidingen aan hun (nieuwe) woning. Hiervoor probeer ik zelfs de nog sluimerende wensen van mijn opdrachtgevers boven tafel te krijgen zodat het een toekomst bestendig plan wordt.

Er kan vaak meer dan men denkt, met slimme creatieve ideeën. Bij het presenteren van mijn ontwerpen ontlokt ik vaak de uitroep van mijn opdrachtgever: dat ik daar nu zelf niet opgekomen ben. Maar ook de verlichting/of het daglicht, is vaak een probleem voor de opdrachtgever. Maar wel een heel belangrijk aspect van het ontwerp. Naar mijn mening is licht, zowel kunst- als daglicht namelijk cruciaal voor het ontwerp en de beleving ervan. Net als met kleurtoepassingen kun je hier sfeer, volume en identiteit mee uitdrukken.

Laat U zich ook verrassen!

Percy is ingeschreven in het architectenregister onder nr: 4.931019.003

Diensten
Van intake t/m de oplevering. Ook deelopdrachten zijn mogelijk zoals meubelmaakwerk ontwerpen. Bouwaanvragen
Servicegebieden
  • Nederland maar ook in buitenland opdrachten gedaan.
  • HIlversum
Adres
Graaf Florislaan 32
1217KM Hilversum
Nederland
+31-652689255 www.studioinsideout.nl

Beoordelingen

vakkundig, creatief, smaakvol en praktisch. de ideale combinatie!
meer dan 6 jaar geleden
Projectdatum: maart 2016
Na onze kennismaking in augustus, waren de plannen in oktober helemaal klaar om ons huis op een fijne plek te verbouwen. Werkelijk alles is aangepakt en met de kennis en ideeën van Percy hebben we een fantastisch plan gekregen, met minimale uitbouw, optimale benutting van de m2 dus behoud van tuin en slimme aanpassingen in de indeling. Percy heeft goed naar onze wensen geluisterd en alles vakkundig in tekeningen uitgewerkt. Geweldig ook hoe zij dan ook zonder onze input het lichtplan heeft gemaakt. Onze verbouwing (3 etages) is in volle gang en binnenkort betrekken we ons 'paleis'.
meer dan 1 jaar geleden
Studio Inside Out is een betrouwbare en kundige partij! Percy heeft mij geholpen om de droom in mijn hoofd (woonkeuken) door te vertalen naar een schets & plan waar de aannemer direct mee aan de slag kon. De samenwerking en communicatie met de aannemer die ik had gekozen verliep zeer uitdagend maar ook daarin werd ik zeer kundig begeleid door Studio Inside Out. Door de begeleiding van Studio Inside Out van schets tot met realisatie heb ik in deze oververhitte verbouwingsmarkt vooralsnog mijn droom kunnen realiseren en mag het eindresultaat er wezen!
meer dan 1 jaar geleden