Solero Parasols

Projecten

De naam van onze website www.parasols.nl zegt eigenlijk al genoeg. We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop en installatie van alle soorten parasols. Solero staat voor parasols in het midden- en hogere segment. Het programma omvat dan ook een groot aanbod in typen en uitvoeringen, zowel voor de particuliere gebruiker als professionele toepassingen in de horeca.

Het spreekt vanzelf dat kwaliteit voorop staat bij Solero. Wij zien dit als een voorwaarde om ons op dit niveau te kunnen onderscheiden. Bovendien zijn duurzame ontwikkelingen en milieubewustheid  een vast onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Dat komt tot uiting in de materiaalkeuze, de corrosiebestendigheid en natuurlijk de kleurvastheid van de gebruikte doeken. Ook het bedieningsgemak is een belangrijke factor: daar wordt steeds meer op gelet. Een parasol kan nog zo groot en mooi zijn, wanneer je die niet snel en makkelijk kunt openzetten, is dat een reden om ervan af te zien.

Servicegebieden
Nederland en Best
Awards
  • FD Gazellen Award 2015
  • FD Gazellen Award 2016
Adres
Industrieweg 210
5683 CH Best
Nederland
+31-499375327 www.parasols.nl

Beoordelingen

Vorig jaar een mooie parasol gekocht bij Solero, dit jaar goed gebruik van kunnen maken. De afstelling bleek echter niet helemaal correct en is door een Solero monteur binnen een dag perfect opgelost.
3 maanden geleden
Ongeveer 8 jaar geleden hebben wij een mooie Solero parasol gekocht, waar we altijd veel plezier aan hadden en nog steeds. Helaas begon het parasoldoek te slijten. Afgelopen donderdag contact opgenomen met Solero Best. Dezelfde dag kregen we antwoord dat er nog enkele doeken op voorraad waren ondanks dat de parasol uit de collectie is. We hebben direct een nieuw doek besteld. Donderdag gemaild en zaterdag weer een nieuw doek aan de parasol. Bedankt voor de snelle en goede service.
3 maanden geleden
Solero heeft de betonvoet van de parasol in het gazon gestort, dit wilden wij graag aangezien de parasol 4x4 meter is. Dit is vakkundig gedaan. Er worden duidelijke afspraken gemaakt. Men is op tijd en de service van het bedrijf is echt super. Wij hebben de parasol nu 2 jaar en willen er nog een knikarmzonnescherm bij hebben van dezelfde kleur. Gebeld met Solero. Geen probleem, er wordt een kleurstaal opgestuurd zodat het makkelijker wordt om de juiste kleur er bij te zoeken. Kwaliteit van de parasol en de service zijn echt fantastisch. Een aanrader.
7 maanden geleden