Solero Parasols

Projecten

De naam van onze website www.parasols.nl zegt eigenlijk al genoeg. We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop en installatie van alle soorten parasols. Solero staat voor parasols in het midden- en hogere segment. Het programma omvat dan ook een groot aanbod in typen en uitvoeringen, zowel voor de particuliere gebruiker als professionele toepassingen in de horeca.

Het spreekt vanzelf dat kwaliteit voorop staat bij Solero. Wij zien dit als een voorwaarde om ons op dit niveau te kunnen onderscheiden. Bovendien zijn duurzame ontwikkelingen en milieubewustheid  een vast onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Dat komt tot uiting in de materiaalkeuze, de corrosiebestendigheid en natuurlijk de kleurvastheid van de gebruikte doeken. Ook het bedieningsgemak is een belangrijke factor: daar wordt steeds meer op gelet. Een parasol kan nog zo groot en mooi zijn, wanneer je die niet snel en makkelijk kunt openzetten, is dat een reden om ervan af te zien.

Servicegebieden
Nederland en Best
Awards
  • FD Gazellen Award 2015
  • FD Gazellen Award 2016
Adres
Industrieweg 210
5683 CH Best
Nederland
+31-499375327 www.parasols.nl

Beoordelingen

Wij kochten een Salero Parasol de Laterna vrijhangende deze werd snel geleverd, maar na het opzetten van de parasol bleek dat wij zelf geen goede keus hadden gemaakt wij vonden hem te klein. Gelijk contact op genomen met Solero en uitgelegd dat wij de verkeerde keus hadden gemaakt en het ons probleem was maar of ze iets voor ons konden doen. Wat een top bedrijf ze dachten met ons mee en vroeg wat we wel wilden. Het werd de Palestro Parasol en konden deze omruilen. Ruim een week later zijn de parasols omgeruild en zijn wij super tevreden over de zeer goede service en blij met onze Parasol!
4 maanden geleden
Ondanks dat ik de parasol ergens anders gekocht heb, toch een trekkoord ontvangen. Geweldige service.
23 dagen geleden
zeer goede parasols en ook zeer goede service. Een voorbeeld na 2 jaar oplader batterij verloren en ze sturen hem zonder kosten terug op.
3 maanden geleden