Studio Makkink & Bey: Architecten in Rotterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Studio Makkink & Bey
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Studio Makkink & Bey
Studio Makkink & Bey
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

De ambitie van Makkink en Bey is de rol van de ontwerper te zien uitbreiden tot die van een strateeg. Jurgen Bey en Rianne Makkink blijven, samen met een team van ontwerpers, de inhoud van vraagstukken analyseren op zoek naar de relatie tussen objecten en hun gebruikers. In hun woorden: "Stedenbouw, architectuur en landschapsarchitectuur zijn onlosmakelijk verbonden met productvormgeving, wederkerig heeft de lamp de architectuur beïnvloed en het gebouwde huis de producten voor het interieur."

De projecten omvatten producten, meubels, interieurs en de openbare ruimte waarin wij samenwerken met bedrijven als Droog Design, Koninklijke Tichelaar Makkum en Moooi. Het werk van Studio Makkink & Bey is bekroond met vele prijzen. Door middel van onderwijs en tal van lezingen en tentoonstellingen verspreidt Studio Makkink & Bey haar visie op vormgeving, een visie die door vele collega's, zowel binnen Nederland en in het buitenland, gewaardeerd wordt. 

Diensten
  • strategie
  • productontwerp
  • interieurdesign en design van de openbare ruimte
Servicegebieden
Rotterdam
Adres
Rotterdam
Nederland
Prof pin.png%7c51.9244201,4