WESTERBREEDTE architecten: Architecten in Delft | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
WESTERBREEDTE architecten
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
WESTERBREEDTE architecten
WESTERBREEDTE architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Wij steken al onze energie in het realiseren van hele mooie leefbare en functionele gebouwen, voor onze opdrachtgevers omdat we er plezier in hebben dingen mooi te maken. Architectuur is er om uw leef-, woon en werkkwaliteit te verbeteren en om u elke dag weer te doen verwonderen.
Vakmanschap staat hierbij voorop, wij zijn trots op onze projecten. Door een nauwe samenwerking met onze opdrachtgever wordt elk project uniek. Onze aanpak begint bij een eerste schets en eindigt pas als de laatste schroef op de juiste plek zit: het creatieve concept ,de detaillering ,materiaalgebruik en ruimtelijke kwaliteiten zijn integraal onderdeel van onze projecten .

Wij ontwerpen voor elk budget, en controleren voortdurend of het project binnen budget en planning gereed komt. Om zo vroeg mogelijk alle knelpunten op te lossen worden vanaf het eerste begin de benodige adviseurs bij het project betrokken.

Diensten
woningontwerp verbouw schuurwoning houtskeletbouwwoning houtskeletbouw
Servicegebieden
Nederland en Delft
Adres
2612em Delft
Nederland
www.westerbreedte.org
Prof pin.png%7c52.0213858,4