Vonder: Schrijnwerker in Enter | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Vonder
Vonder

Vonder

ReferenceError: window is not defined at DmsProfessionalPage.getUserData (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components/dms/DmsProfessionalPage.jsx?:101:21) at DmsProfessionalPage.render (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components/dms/DmsProfessionalPage.jsx?:130:36) at processChild (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3171:18) at resolve (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3013:5) at ReactDOMServerRenderer.render (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3436:22) at ReactDOMServerRenderer.read (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3395:29) at Object.renderToString (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3954:27) at __webpack_require__.then (webpack:///./app/assets/javascripts/react_ssr_components.js?:12:30) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7)
Vonder
Vonder
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

SERVICES

  • Interieurbouw
  • maatwerk kasten
  • keukens
  • garderobes
  • deuren en panelling. Partner in projecten van gerenommeerde interieur-architecten.

PROJECTEN

Vonder is primair een ambachtelijke meubelmakerij met liefde voor het vak, opgericht in 1978, daarvoor maker van massief eiken deuren en architraven op maat. 

We hebben een uitgebreide technische en bouwkundige kennis en oog voor een perfecte afwerking. Borstelen, kleuren, lakken of politoeren, met leer bekleden, of linnen bespannen, alles wat Vonder maakt is handmade en talior-made. Een kast, een keuken of de inrichting van een loft of villa, ze zijn het resultaat van communiceren en creëren. Van het grote geheel en het kleine detail. En van puur, ambachtelijk vakmanschap.

Vonder is zowel meedenker, adviseur als vormgever. Wij zijn veelal partner in projecten van gerenommeerde interieur-architecten.

Servicegebieden
  • Enter
  • nationaal en internationaal
Adres
Vonderweg 23
7468DC Enter
Nederland
+31-547381818 www.vonder.nl
Prof pin.png%7c52.285814,6