Architectenbureel Vandebriel bvba: Architecten in Diepenbeek | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Architectenbureel Vandebriel bvba
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Architectenbureel Vandebriel bvba
Architectenbureel Vandebrie...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Nova-Architecten is voornamelijk actief in de particuliere en in de groepswoningbouw, dit voor zowel nieuwbouw als verbouwingen, uitbreidingen en renovatieprojecten.

We trachten hierbij altijd om de wooneisen van de opdrachtgevers om te zetten in een esthetisch aaneensluitend geheel binnen het stedenbouwkundige kader en dit binnen de budgettaire mogelijkheden van de bouwheer. Tevens zijn we actief in projecten van openbare orde als scholenbouw, sociale huisvesting, studentenhuisvesting e.a.

Servicegebieden
Belgisch Limburg en DIEPENBEEK
Adres
Kogelstraat 23 bus 01
3590 Diepenbeek
België
+32-475846814 www.nova-architecten.be
Prof pin.png%7c50.9086141,5