Studio Y architecten: Architecten in Amsterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Studio Y architecten
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Studio Y architecten
Studio Y architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Woningbouw voor particulieren hebben een extra dimensie. Direct contact met de gebruiker maakt het mogelijk om een gebouw te ontwerpen waarin de gebruiker zich herkent en thuis voelt.

Erwin Spijker en Wim Lindenbergh vormen samen Studio Y architecten en adviseurs.Ons bureau bestaat sinds 1997. Vanaf de oprichting hebben wij gewerkt aan de meest uiteenlopende projecten. Hierbij werken wij graag in teamverband.Vrijwel alle projecten krijgen in nauw overleg met de opdrachtgever vorm.

In onze architectuur streven wij naar het zichtbaar maken van de relatie tussen ontwerp en omgeving. Alle ontwerpmiddelen en materiaalkeuzen zijn wat ons betreft hierbij inzetbaar.

Bij onze werkzaamheden maken wij gebruik van ons netwerk met  faciliterende bedrijven zoals  constructie-, calculatie-, bestekken- en  tekenbureaus. Deze bedrijven worden in overleg met de opdrachtgever door ons aangestuurd op het moment dat dit in het proces wenselijk is.

Voor ons is een goede beheersing van het bouwproces in zowel tijd, geld als techniek erg belangrijk. Een goede samenwerking met opdrachtgever en adviseurs is in dit proces mede bepalend voor het eindproduct. Wij streven daarbij naar een proces waarin iedereen trots kan zijn op het resultaat.

Servicegebieden
amsterdam
Adres
ingelandenweg 1
1069 we Amsterdam
Nederland
+31-204106060 www.studio-y.nl

Beoordelingen

Studio Y Architecten heeft sinds 2013 tot heden met hun grote vakkennis een enorme bijdrage geleverd aan de wederopstanding van Bolduc als modern en toonaangevend kantoorgebouw. Zij hebben niet alleen de nieuwe groen begroeide parkeergarage getekend, maar ook architectonisch richting gegeven aan de nieuwe invulling van het buiten terrein. Tevens hebben wij de diverse entrees en de look and feel van het zakencentrum vormgegeven.
bijna 2 jaar geleden
Projectdatum: mei 2013
Prof pin.png%7c52.3596481,4