BEAM Electrolux centraal stofzuigsystemen b.v.: Huishoudelijke apparaten in Oirschot | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
BEAM Electrolux centraal stofzuigsystemen b.v.
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
BEAM Electrolux centraal stofzuigsystemen b.v.
BEAM Electrolux centraal st...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Met het centrale stofzuigsysteem reikt BEAM Electrolux de sleutel toe tot een schone leefomgeving waar het beter wonen en (samen)leven is.

Niet alleen draagt het centrale stofzuigsysteem van BEAM Electrolux bij aan een
100% schoon binnenklimaat, ook biedt het systeem de volgende voordelen...

Comfort

U sleept niet langer de zware en onhandige traditoinele stofzuiger met u mee waarmee
tegen meubels en deurstijlen gebotst wordt. In plaats daarvan is er een lichtgewicht en flexibele stofzuigslang die jaren mee gaat, net als de rest van het systeem.

Geluidsarm

De krachtige stofzuigunit kan doorgaans buiten de leefomgeving geplaatst worden zoals de garage, kelder of zolder. Dit in combinatie met de laatste geluiddempende technologie zijn u en uw buren verzekerd van geruisloos stofzuigen. 

Zuigkracht

Door gebruik te maken van zeer krachtige motoren, die u niet terug vindt in traditionele sledestofzuigers vanwege de grootte, bent u verzekerd van de nodige zuigkracht om grondig te kunnen stofzuigen. Voor elke situatie is er een toestel die voldoet aan uw wensen.

Onderhoudsvrij

Een fijne bijkomstigheid wel te zeggen is het gebruik zonder stofzuigerzakken. Met behulp van een gepatenteerd zelfreinigend filter met GORE-TEX® laag garanderen we een onderhoudsvrij gebruik en behoudt van zuigkracht na jaren van intensief gebruik. 

Laag verbruik

In vergelijk tot reguliere slede stofzuigers behalen de centrale stofzuigunits met minder vermogen, méér zuigkracht. Zo heeft een van de instap toestellen een vermogen van 1600 Watt en is het apparaat geschikt voor een leidingsysteem van 40 meter!

Diensten
  • Centraal stofzuigsysteem
  • stofafzuiging
  • nieuwbouw
  • renovatie
  • Retraflex
  • 100% schone lucht
Servicegebieden
Nederland, België en Luxemburg, en Oirschot
Awards
Plux X Award: Best Product of the Year Award 2013
Adres
De Scheper 254
5688HP Oirschot
Nederland
+31-882000200 www.stofzuigers.com
Prof pin.png%7c51.4937983,5